Hestetrailer

testvinder-hestetrailerTESTVINDER – Hestetrailer fra Ifor Williams

Vil du også ha’ en vinder? Ifor Williams HB506 to-hestes trailer er blevet kåret som BEST-IN-TEST, bedste hestetrailer på markedet, af det tyske magasin Cavallo. Hestetraileren koster kun fra kr. 55.900,- Med den robuste alukonstruktion og paraflex undervogn, er Ifor Williams trailere de mest stabile og komfortable hestetrailere, som sikrer dig og din hest den bedste transport.

1, 2, 3, 4 eller 5 heste?

Ifor Williams store udvalg af hestetrailere spænder over en række kvalitets produkter. Der er fem modeller at vælge imellem, HB403, HB506 og HB511 hestetrailere, samt 3.500 kg totalvægt valgmulighederne HB510XL og HB610 hestetrailere.

Praktisk og holdbar hestetrailer

Ifor Williams trailere har nogle unikke funktioner og specifikationer, som du kan læse mere om her.

Klik på billederne nedenfor for yderligere oplysninger om hestetrailer modellerne.

produkt-hestetrailer-hb403-ifor-williams Hestetrailere fra Ifor Williams i høj kvalitet og med mange funktioner produkt-hestetrailer-hb506-ifor-williams
HB403 trailer til heste HB506 trailer til heste HB511 trailer til heste
produkt-hestetrailer-container-ifor-williams produkt-hestetrailer-hb510xl-ifor-williams produkt-hestetrailer-hb610-ifor-williams
Container HB510XL hestetrailer HB610 hestetrailer

Bredt udstyrsprogram med en Ifor Williams hestetrailer

Til alle Ifor Williams hestetrailere fås et bredt udvalg af tilbehør og udstyr, som gør din hestetransport til nøjagtig det din hest har brug for. Med f.eks. praktisk alubund eller frontrampe sikrer du dig nem adgang og rengøring, samtidig med at du får en lang holdbarhed på din trailer. Desuden er vi stolte af at præsentere rampe-døre funktion, som er helt unik på Ifor Williams hestetrailere og som giver dig nogle helt essentielle fordele.


Har du spørgsmål til Ifor Williams trailere eller hestetrailere i al almindelighed, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 44 95 68 69.