Værd at vide vedr.

Udlejning/leasing

Det skal være billigt at leje en trailer, og det er det hos Greve Trailer Center. Vi har registreret et stort antal trailere fra flere af de brands vi udbyder, for at kunne dække behovet hos både private & erhvervs kunder. 

Har du behov for billigt og sikkert at leje en trailer, kan du med fordel komme til os. Vi lejer trailere ud på såvel dag- som uge- og månedsbasis. Vores priser ligger i den lave ende, da vi har en politik om, at skulle være konkurrencedygtige på markedet.

Priserne begynder ved bare kr. 40,- + moms.

Hør om priser & vilkår for leje af den trailer der passer til lige netop dine opgaver ved at sende os en mail på info@grevetrailercenter.dk eller kontakt os på telefon (+45) 44 95 68 69.

Nedenfor fremgår en oversigt over de trailerkategorier vi pt. har til rådighed for udlejning. (Såfremt du ønsker at leje en trailer, der ikke fremgår af listen, er du velkommen til at kontakte os, for at høre hvorvidt det er muligt).

 

Alle oplyste priser er i danske kroner og tillægges
25% moms.

Lejen betales forud ved reservation af traileren.

Obs. Billederne der fremgår på sideoversigterne viser ikke nødvendigvis den specifikke trailer som du kan leje. Disse er blot vejledende. 

Har du et særligt ønske om leje af en trailer, som ikke er anført her på listen, er du altid velkommen til at kontakte os.

Betingelser for afhentning og tilbagelevering af lejet trailer.

Afhentning og tilbagelevering af lejet trailer:

Når du lejer en trailer hos Greve Trailer Center kan du naturligvis afhente og tilbagelevere traileren på vores adresse i Ganløse, men du kan desuden efter forudgående aftale afhente og tilbagelevere lejetraileren i Hillerød.

Må jeg tage en lejet trailer med til udlandet?

Ja, du kan godt tage vores trailere med til udlandet – men du skal være opmærksom på at forsikringerne hertil er dyre. Den leje der er angivet skal du gange med 2 og dertil har du desuden en selvrisiko på 5.000,00 danske kroner ved havari i udlandet.

Gratis levering

Vi leverer kvit og frit på Sjælland ved køb over 15.000 kr.

Sikker betaling

Med betalingskort eller MobilePay

Værksted og salg

Værksted og salgsafdeling under samme tag

Kundeservice

Du har altid mulighed for at kontakte os gennem vores kontaktformular, pr. telefon eller på e-mail

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til Shop