Humbaur model HT 132616 – 1.000 kg. (2021)

21.000 kr. inkl. moms16.800 kr. eks. moms

  • Årg. 2021
  • Nyserviceret
  • 1.000 kg. totalvægt (mulighed for opvejning)
Sammenlign

Fri levering – Vi har fri levering ved køb over 15.000 kr., hvis leveringsadressen er på Sjælland og i København

+

Retur Politik – Vi yder 14 dages fortrydelsesret fra køber modtager varen. Se vores “handelsbetingelser

Sikker Betaling – Med kreditkort via godkendt betalingsformidler.

Attraktive boogie-trailere i flere prisklasser!

Vi har NETOP NU flere brugte dobbelt-akslede (Humbaur) ladtrailere på lager, som er klar til salg. Trailerne spæner over flere årgange, og prisklasserne varierer derefter. Du har mulighed for at komme forbi og se udvalget i vores åbningstid, på adressen Toppevadvej 44, Ganløse, 3660 Stenløse.

Obs. Ved ordre af denne trailer gennem webshoppen, kan du ikke være garanteret at få den trailer der fremgår af billederne, da vi tager forbehold for, at den kan være solgt ved fysisk salg. Såfremt det er tilfældet, vil du få en trailer som har nøjagtig de samme data i vægtklasser, årgang og stand. Vi anbefaler, at du kommer og ser udvalget, før bestilling.

____

Traileren vi har på billederne her er fra årgang 2021. Den er nyserviceret med lys og almen teknik. Der er tale om en stærk og solid boogie-ladtrailer fra Humbaur, med sider i aluminium og finérbund i 18 mm. tykkelse. Traileren har nedfældelige og aftagelige sider, samt for- og bagsmæk, således du har mulighed for at komme til et helt fladt lad ved læsning. Trailerens sider er 40 cm. høje, og du har derfor en stor volumen i ladet, når de er slået op. Traileren har desuden 6 surringsøjer, som er integreret i bunden, således du har gode forudsætninger for at sikre dit gods til transport. Traileren har på nuværende tidspunkt en totalvægt på 1.000 kg. Der er dog mulighed for opvejning til enten 1.300/2.000 kg. totalvægt mod merpris (syn), alt afhængig af hvad for en af trailerne du går med.

Traileren er attraktiv for såvel private som profesionelle, da den har en ladstørrelse der er attraktiv til mange formål, og en størrelse der ligeledes er til at håndtere. På trailerens front har vi desuden monteret et næsehjul ved trailerens klargøring, så vi igen øger forudsætningerne for, at den er nem at manøvrere rundt med.

Yderligere information

Antal aksler

2

Bredde

171 cm

Bredde (indvendig)

165 cm

Bremser

Ja

Højde

114 cm

Højde (indvendig)

_40 cm

Længde

406 cm

Længde (indvendig)

265 cm

Lasteevne

650 kg

Materiale

Aluminium

Ny/Brugt

Brugt

Producent/Brand

Humbaur

Totalvægt

1000 kg

Gratis levering

Vi leverer kvit og frit på Sjælland ved køb over 15.000 kr.

Sikker betaling

Med betalingskort eller MobilePay

Værksted og salg

Værksted og salgsafdeling under samme tag

Kundeservice

Du har altid mulighed for at kontakte os gennem vores kontaktformular, pr. telefon eller på e-mail

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til Shop